Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Θέματα που απασχολούν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και επηρεάζουν τη λειτουργία του συζήτησαν η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ηπείρου και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη,και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Βασίλης Τσίκαρης και Κώστας Μπασιούκας  σε συνάντηση που είχαν με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γεώργιο Καψάλη. Ως κυρίαρχο θέμα- που απασχολεί την Πανεπιστημιακή κοινότητα- ετέθη από την πλευρά του Πρύτανη η δύσκολη οικονομική κατάσταση του ιδρύματος που δημιουργεί ένα ασταθές περιβάλλον μέσα στο οποίο καλείται να λειτουργήσει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Από την πλευρά της, η Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε την ανάγκη να δοθούν στο Πανεπιστήμιό μας τα απαραίτητα χρήματα, όχι μόνο για να επιβιώσει, αλλά και για να συνεχίσει την αναπτυξιακή του προοπτική. 
«Θέλουμε να συμβάλλουμε εκ του ρόλου μας σε όλα τα σημαντικά ζητήματα της περιοχής. Η ύπαρξη του Πανεπιστημίου απειλείται. Χρειάζεται προοπτική και να επιτελέσει το ρόλο για τον οποίο υπάρχει» είπε, μεταξύ άλλων.
Subscribe to RSS Feed