Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Πολλά προβλήματα δημιουργεί η έλλειψη σωστής σήμανσης στην έξοδο της Ιονίας οδού προς τη Φιλιππιάδα, καθώς και στην είσοδο των οδηγών στην Ιόνια στην ίδια περιοχή. Αποτέλεσμα της έλλειψης σωστής σήμανσης, η οποία να κατευθύνει τους οδηγούς προς την Πρέβεζα και γενικότερα προς την παραλιακή ζώνη των επιβατών των οχημάτων που κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, είναι η ταλαιπωρία οδηγών και επιβατών.
Ακόμη μεγαλύτερη ταλαιπωρία περιμένει του επισκέπτες που φτάνουν στην περιοχή μας και κινούνται από τα Ιωάννινα προς την Πρέβεζα, οι οποίοι δε γνωρίζουν ότι για να φτάσουν στην πόλη της Πρέβεζας πρέπει να περάσουν μέσα από την πόλη της Φιλιππιάδας.
Με δεδομένο ότι η τουριστική περίοδος είναι μπροστά μας και σε ένα μήνα από σήμερα οι επισκέψεις των τουριστών θα είναι αυξημένες, κρίνουμε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να επιλυθεί το πρόβλημα και να τοποθετηθεί γρήγορα αξιόπιστη σήμανση σε όλα τα απαραίτητα σημεία.
Εκτιμώντας ότι η παράδοση του νέου σύγχρονου αυτοκινητόδρομου θα φέρει χιλιάδες επιπλέον επισκέπτες στις πόλεις της Ηπείρου και ιδιαίτερα στα παράλια της Πρέβεζας, η σωστή σήμανση θα διευκολύνει την κίνηση και τον προσανατολισμό των επισκεπτών, δίνοντας σε αυτούς την καλύτερη δυνατή εικόνα για την περιοχή μας.

Καλούμε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες να επιληφθούν άμεσα του ζητήματος προχωρώντας στις απαιτούμενες ενέργειες.
Subscribe to RSS Feed