Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ δεσμεύεται ότι θα είναι στο πλάι όλων, φοιτητών, αποφοίτων και γονιών,
στον αγώνα για ποιοτική δημόσια και δωρεάν παιδεία
GEROBASILI 1 

Η περιφερειακή παράταξη ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ με επικεφαλής την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, συγχαίρει για την προσπάθειά τους όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και τις οικογένειές τους για την στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους.
Εύχεται σε όσους πέτυχαν, η είσοδός τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας να αποτελέσει το εφαλτήριο για την επίτευξη των στόχων τους. Υπενθυμίζει, σε όσους δεν τα κατάφεραν φέτος, ότι η ζωή μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και μικρές δοκιμασίες, αλλά με πίστη στους εαυτούς μας, όρεξη και μεθοδικότητα μπορούμε να καταφέρουμε τους στόχους μας.
Καλούμε την Πρυτανική αρχή και την διοίκηση του ΤΕΙ Ηπείρου να διεκδικήσουν, δυναμικά, περισσότερα κονδύλια για την εύρυθμη λειτουργία των σχολών και των τμημάτων τους.
Καλούμε την Περιφερειακή αρχή Ηπείρου να εντάξει στο στο νέο αναπτυξιακό 2014 – 2020, πρόγραμμα ανέγερσης νέων εστιών σε όλες τις πόλεις της Ηπείρου που λειτουργούν ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Η περιφερειακή παράταξη ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ δεσμεύεται ότι θα είναι στο πλάι όλων, φοιτητών, αποφοίτων και γονιών, στον αγώνα για ποιοτική δημόσια και δωρεάν παιδεία.
Καλή δύναμη, λοιπόν, για τις επόμενες μάχες με αισιοδοξία και πίστη.
Αξίζουμε το καλύτερο και θα το πετύχουμε.

28 Αυγούστου 2014
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Subscribe to RSS Feed